Gå til innhold
Arkivverket

[#49963] Boktrykker Gudmund Hammer - Bergen


Gjest Inger-Lise Haga
 Del

Recommended Posts

Gjest Inger-Lise Haga

Søker opplysninger om Gudmund Hammer, boktrykker med boktrykkeri i Bergen, stor sannsynlighet for Hollendergaten. Trykkeriet var aktivt på 1950 - 1970 tallet. Alle opplysninger er av interesse. På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Carsten Schanche

Josef Hammer og Thorbjørg hadde en annen sønn: Steffen, f.21-5-1904 i Eide i Aust-Agder. Han var utdannet boktrykker hos Edv. Strøm i Drammen og hos Andersen, Tornøe og Beyer i Bergen, etablerte Hammers Papirind.1926, A/S fra 1932. Gift 14-2-1933 med Aslaug Hansen. Foreldre Carl J. Hansen og Herborg. 1 datter. (Norges håndverkere utgitt 1938).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Som gamal bokhandlar hugser eg svært godt Gudmund Hammers prenteverk i Hollændergaten. Alle våre prenteoppdrag frå 1950-talet og fram til Gudmund Hammer døydde vart utførte der, og eg var mange gonger nede hjå han for å henta varer. Han og staben hans utførte førsteklasses arbeid!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.