Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Inger-Lise Haga

[#49963] Boktrykker Gudmund Hammer - Bergen

Recommended Posts

Gjest Inger-Lise Haga

Søker opplysninger om Gudmund Hammer, boktrykker med boktrykkeri i Bergen, stor sannsynlighet for Hollendergaten. Trykkeriet var aktivt på 1950 - 1970 tallet. Alle opplysninger er av interesse. På forhånd takk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Carsten Schanche

Josef Hammer og Thorbjørg hadde en annen sønn: Steffen, f.21-5-1904 i Eide i Aust-Agder. Han var utdannet boktrykker hos Edv. Strøm i Drammen og hos Andersen, Tornøe og Beyer i Bergen, etablerte Hammers Papirind.1926, A/S fra 1932. Gift 14-2-1933 med Aslaug Hansen. Foreldre Carl J. Hansen og Herborg. 1 datter. (Norges håndverkere utgitt 1938).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Som gamal bokhandlar hugser eg svært godt Gudmund Hammers prenteverk i Hollændergaten. Alle våre prenteoppdrag frå 1950-talet og fram til Gudmund Hammer døydde vart utførte der, og eg var mange gonger nede hjå han for å henta varer. Han og staben hans utførte førsteklasses arbeid!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.