Gå til innhold
Arkivverket

[#50059] Ellen Pedersdtr. Hartmann, Kristiansund


Gjest Johanne Eline Driveklepp
 Del

Recommended Posts

Gjest Johanne Eline Driveklepp

Lurer på om det er noen som vet noe om Ellen Pedersdtr. Hartmann f 1734 i Kristiansund d. 1 april 1840. Hun var gift med Harder Svendsen Grubbe f. omk. 1735 i Rauma. Har leita etter opplysninger om henne, men ikke funnet noe ennå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

For ordens skyld, her er vel Elen med mannen i 1801 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=24&filnamn=f11553&gardpostnr=471&personpostnr=5059&merk=5059#ovre>LenkeDet merkelige er at jeg i FS/IGI finner vielse mellom Harder Svendsen Grube og Eli Petersdatter i Lesja den 29.10.1758.Finner også at dette paret skal ha en datter Anne Marie, født 1758, Nordre, Myre, Lesja…Her er kanskje en annen sønn av Harder og Ellen? Lenke og en datter Cathrine, bosatt på Edøy LenkeFinner dette, men det hjelper ikke deg stort mht Ellen http://home.online.no/~oeverlie/3508.htm. Her står det Hertner? på Ellen. I Lesja er det en Petter Caspers Hertner som dør i 1772, 61 år gml

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Finn Oldervik

Både Eli og Elen kunne bli brukt skiftesvis om samme person. Det samme gjelder Peder og Petter. Dette betyr at Eli Petersdatter på Lesja godt kan være identisk med Elen Pedersdatter i Kristiansund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.