Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per-Olav Broback Rasch

[#50100] Anders Pedersen f. 1799 fra Namdal

Recommended Posts

Gjest Per-Olav Broback Rasch

HeiJeg trenger hjelp for å finne foreldre og fødested til Anders Pedersen fra Nummedahls Fogderi (Namdal?). Han ble i 1828 gift i Buksnes, Lofoten, Nordland, men bare oppholdssted er nevnt. Siden Namdal ikke er et prestegjeld (?) aner jeg ikke hvor jeg skal lete. Han bør finnes i FT1801, men der er det ikke bare 1 kandidat. Anders døde i 1852, 53 år gammel. Her er han i de militære rullene for år 1831 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=13&filnamn=mi18601806&gardpostnr=10944&merk=10944#ovre>LenkeHar ennå ikke fått svar på samme etterlysning på Slektsforum:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Hva med denne Anders. Han skulle vel passe med alder Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Per-Olav Broback Rasch

Har sett på den ja Berit, men er ikke de lapper? Det har jeg ikke sett noe av hittil, men det trenger vel ikke bety noe. Men Namdal er stor, så jeg tør ikke stemple han som 'den rette' enda :-) Har stusset litt over barnene hans sine mellomnavn. Walnum har 3 av barnene hans, som kanskje kan bety noe? Fornavnene er: Olava, Micholi, Henrik, Karoline og Sebina. Kan kanskje hjelpe noen :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.