Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Magne Pettersen

[#50218] Kurvbinder Carl Johannesen, forevist pass i Moss 1845

Recommended Posts

Gjest Magne Pettersen

Denne mannen her fant jeg i Fanteregisteret for 1845. LenkeEr det noen som kan fortelle meg noe mer om han eller som har andre ideer over hvor jeg kan finne noe om han.Alle ideer mottas med stor takk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest arnvid lillehammer

Korgbindaren Karl Johansen skal etter det eg meiner å kjenna til, vera født i Ås ikring 1823. Han hadde middels kroppsleg bygning, blå augo og lyst hår. Eg har registrert at han tok reisepass i åra 1843-1846. I 1846 reiste han saman med ein vevskeibindar som heitte Nils Hansen (født ca 1822) som kan ha vore son til Hans Amundsen Barlin (sjå Sundt 1862 nr 225, publisert på nytt av NLI i 1995), sjølv om kona til Nils i 1846 er kalla Karen Marie Hansdatter, eit namn Sundt tydelegvis ikkje kjenner i 1862. Kvifor Karl reise saman med Nils det året, torer eg på nåverande tidspunkt ikkje å ha noko formeining om. Vennleg helsing Arnvid L.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Magne Pettersen

Takker for svar Arnvid, vet du eller noen andre om det kjennes til barn av denne Karl JohansenMvh. Magne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.