Gå til innhold
Arkivverket

[#50339] Skifte på Kongsvik Store, Tysnes Sunnhordland.


Gjest Rune Thorstensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Det er skifte etter Jørgen Johannessen Kongsvik Store i 1773.Kan jeg få opplyst hvem som er nevnt i det skiftet?[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=166&filnamn=skifshor&gardpostnr=1871&merk=1871#ovre>LenkeHer er trolig også skifte etter hans første hustru, Margreta Hansdtr. For ordens skyld kunne det vært greit å få sjekket det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Skiftet etter Margreta Hansdatter er datert 30. august 1770 og nevner enkemannen Jørgen Johannessen og barna Anders, 22, Hans, 20, Knud, 10, Ole, 8 og Guri, 4 år.Skiftet etter Jørgen Johannessen er datert 12. august 1773 og nevner barna Anders og Hans, myndige, Knud, 14, Ole, 12 og Guri, 10 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Hjertelig takk for hjelpen. Ditt svar sammenholdt med hjelp jeg har fått i Brukerforumet viser at det er de rette personene som er funnet. Mvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.