Gå til innhold
Arkivverket

[#50356] Løytnant Lembach, muligens med fornavn Andreas (Porsgrunn 1720-årene)


Gjest Leif Biberg Kristensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Leif Biberg Kristensen

Jeg viser til tidligere tråd om 'Sorenskriver Niels Lembach': [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=50353&sok=&startnr=&antall=&spraak=n&>Lenke'Leutenant Lembach' (som tydeligvis er så fornem at han ikke har noe fornavn) får fire barn i Vestre Porsgrunn på 1720-tallet, se lenke her:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Leif Salicath

På side 50 i Haldensia - se Lenke, står det at Andreas var sønn av Oluf Michelsen Lembach og det fremgår også at hans søster var gift med oberst Steen Blix. Jeg finner også at Andreas også trolig har sønnen løytnant Steen Olai Lembach (1718-1799). Oberst Blix var en av de store heltene da Carl XII ble skutt og det kan være at han har holdt 'en hånd over' Andreas - sin svoger. (Olai Steen Lembach var vel kalt opp etter obersten).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.