Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Eva Carolusson

[#50388] Nils Andersen, Fremmegårdsmoen el. Moen , Aremark.

Recommended Posts

Gjest Eva Carolusson

Etterlyser Nils Andersen, Fremmegårdsmoen el. Moen,Aremark, hans hustru var Kirsti Andersdatter. De gifter seg i Aremark, 3. januar 1807. Sønnen Anders Nilsen er født : 9. januar 1818, Moen, Aremark. Det er sikkert flere barn. Mitt spørsmål er: Hvor og når er Nils og Kirsti født ? Deres foreldre. Er takknemlig hvis noen kan hjelpe meg. Mvh. Eva Carolusson

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Eva Carolusson

Hei Grethe. Tusen takk for svarene dine. Har kikka på fadderene til Nils og Kirsti sine barn,det var flere Anderssønner og Andersdøtre, mange av dem var fra Tolsby, så det er noe å gå på. Fra folketellingen 1801 er den Nils Andersen 24 år, han er da født ca.1777.Har søkt på Family Search finner en Nils Andersen født 1779 på Bjerkebekk Mellom, men han dør samme år. Det finns ikke fler Nils fra Aremark som er født i det det aktuelle året. Har søkt etter Nils og Kirsti i flere år, men uten hell, mulig de er fra en annen bygd ? Får se mer nøyaktig som nevnt, på faddrene til barna. Mvh. Eva Carolusson.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.