Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ken V. Nordberg

[#50425] Nøtterøy, 1814-1838, MINI I4

Recommended Posts

Gjest Ken V. Nordberg

Nøtterøy ministerialbok for 1814-1838 inneholder en liten feil. Det virker som delen for Ekteviede er en side forskyvet, for eksempel så står det at ekteviede for 1834 begynner på side 438-439, men begynner faktisk ikke før neste side. Dette gjelder for hele settet. Ikke noe stort problem, men tenkte jeg bare for ordens skyld skulle gjøre redaktøren oppmerksom på dette.Takk for en kjempefint tilbud!Med vennlig hilsen, Ken.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Hei KenTusen takk for de gode ord. Vi er mange som er innblandet i det som trengs for å få ut kirkebøkene på nett, men det er alltid like hyggelig å få ros for det vi gjør :))...Indekseringen av denne boka er riktig, og de viede for kirkeåret 1834 begynner med nummer 1 på pag. 439. Ved indeksering endres årene etter det årsskille som kommer først i kirkeboka av nytt kirkeår (med start første søndag i advent) eller ved nyttår. Av den grunn ble paret som ble viet den 8. desember 1833 innført som nummer 1 i det nye kirkeåret, mens år 1834 starter først med par nummer 11 den 1. januar. Mvh Mette Værnes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ken V. Nordberg

Da skjønner jeg! :) Var ikke noen stor sak uansett, bare stusset litt over at alle personene på en side som var listet under 1834 var gift i 1833. Uansett takk for svar. Og man kan aldri takke nok for det utrolige arbeidet dere gjør. Spesielt fint for meg som bor langt unna og ikke har direkte tilgang til arkivene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.