Gå til innhold
Arkivverket

[#50470] Vestre Toten / Kolbu 1895-1911


Gjest Geir Thorud
 Del

Recommended Posts

Gjest Geir Thorud

Side 72 i denne boka er ikke tilgjengelig pga personvern etc. Er dette en feil?Sida ser ut til å være mikrofilmet to ganger etterhverandre.Sitter med en avskrift av sida og kan ikke se at det er noe i avskriften som skulle tilsi at siden skal sperres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mette Værnes

Hei GeirDenne siden er indeksert både som døpte 1905 og løst vedlegg 1963, det sistnevnte er da årsaken til at alt blir sperret. Ofte ligger slike vedlegg helt løse inne i den originale kirkeboka sånn at handlingen og vedlegget kan filmes hver for seg. Men slik indekseringen er her, at siden er filmet to ganger, ser det ut til at vedlegget er bundet inn i boka (ved en eventuell restaurering av boka) og filmet slik at kun en side av handlingen (i dette tilfellet, de døpte 1905) vises av gangen. Mvh Mette Værnes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.