Gå til innhold
Arkivverket

[#50529] Hellene og Sivert Hegge, Meløy


Gjest Roger Lyngstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Roger Lyngstad

Kan noen gjøre oppslag i bygdebok for Meløy om familien Hellene Helgesdtr og Sivert Ingebrigtsen Hegge. De var i 1864 og 1875 plassfolk på Meløyskagen. Vet de giftet seg i 1849 i Meløy. Ønsker oppl. om barn og dødsår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnt Stavne

Hei,det står ikke mye om dem i bygdeboken. De er så vidt nevnt i Bind 2 side 635 og da kun med referanse til folketellingene i 1865 og 1875. Ingen barn er nevt der.På side 678 i Bind 2 på Gnr 78 bnr 1, Venvik nevnes Haldor Severin Hegge (f. 1864) som sønn av Sivert Hegge og Helene Helgesen. Han var gift med Alberta Kristine (f. 1866) fra Øra.I Svein Edvardsens skifter for Meløy/Rødøy/Lurøy/Træna 1881/1920 er det et skifte på Meløy i 1891:Hovedpersonen er Maren Georgine Berg Tremeningen, EnkeBlant hennes barn nevnes Helene Helgesen som død og etterladt seg 2 sønner, Helmer Hegge i Trondheim og Haldor Hegge på Meløy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Roger Lyngstad

Takker for nyttige opplysninger fra Arnt og Kjellaug. Kan legge til at Sivert Hegge var født 23.12.1819 på gården Heggestrø i Kvam, Steinkjer. Som en del andre fra Kvam slo han seg ned i Nordland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.