Gå til innhold
Arkivverket

[#50713] Aner til Joen Olsen Trønæs på Røros


Gjest Rolf Magne Kirkbakk
 Del

Recommended Posts

Gjest Rolf Magne Kirkbakk

Aner til Joen Olsen Trønæs gift med Ingebor Tollefsd i 1739 på Røros.Lurer på om noen vet mere om anene og årstall på både Joen Olsen Trønes og Ingebor Tollefsd.Har vært greit å vite hvor disse personer kommer i fra. Står det evt noe i Rørosbøkerne?Håper noen kan hjelpe meg med dette ?Mvh Rolf Magne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Jon (Olsen) Trønnes ble begravet 5/7-1778 67 år.Han var født i Grådalen (finnes i bind 3) og var sønn av Ole Olsen Trønnes (Grådal) (død 1741 61 år) og Birgitte Jonsdatter (død 1761 83 år).Hans første kone Ingeborg Tollefsdatter døde i 1753 32 år, og de bodde i hus 80a på Bergstaden. Foreldrene til Ingeborg var Tollef Tollefsen Møkleby (død 1738 54 år) og Berit Olsdatter (død 1765 75 år). Berit var datter av Ole Poulsen (død før 1713) og Ingeborg Tørresdatter. Alle disse holdt i hus 80a.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Jon Olsen Trønnes var i andre ekteskap gift med Ingeborg Christensdatter Haugen.Det var broren Ole Olsen Grådal som var gift med Ingeborg Pedersdatter Dalen i sitt første ekteskap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.