Gå til innhold
Arkivverket

[#50791] Noen sider vises oppned i boken for Fiskum 1794-1850


Gjest Stig Nyberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Svein Warberg

Bladene er blitt satt opp-ned under restaureringen av bindet. Da dette kun gjelder bladene til venstre i oppslaget vil det ikke hjelpe å rotere bildene, da vil de høyre bladene komme oppned istedet! Siden dette bare gjelder 3 blader velger vi heller å leve med det. Du kan enkelt kopiere bildene til din PC og rotere de der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stig Nyberg

Ellers hadde det vel gått an å merke, kopiere og lime hvert av de venstre bladene til nye filer, rotere dem og sette dem på plass igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Warberg

Ja, selvsagt, det ville vært en enkelt sak. Men å gjøre det nå vil forskyve indekseringen, boken må indeksereres på nytt - og det betyr langt mer arbeid. Tar heller denne med på lista for manglende sider, så fikser vi på dette når vi starter det arbeidet, jfr. tema 50950. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.