Gå til innhold
Arkivverket

[#50997] Hammar


Gjest Frode Myrheim
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Harald Jonson

Om det er en hammer slik som i post 2675 på siden Lenke så viser den at en bruker har foreslått en korreksjon. Klikk på hammeren så får du se...mvh, Per Harald

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

Det er vel blitt ganske mange 'hammerslag' på FT 1801 etterhvert. Meningen var nok at tellingen skulle gjennomgås på nytt og eventuelle rettinger foretas. Når det blir, er vel helt i det blå. Jeg har selv sendt melding om feil i denne basen - det må være minst 5-6 år siden - men ingenting har skjedd ennå!Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det har vært fint å kunne samle opp merknader gjennom lang tid, for at man så på et gitt tidspunkt kan ta for seg hele tellingen, med mer enn 880 000 personer for en oppdatering. Slik systemet nå virker er det mulig å se merknadene, og det skulle i seg selv være et framskritt i forhold til den opprinnelige databasen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

At merknadene er blitt synlige, hjelper dessverre ikke når det gjelder søking på navn i tellingen. Hvis man f.eks. skulle søke etter lille Olava (se lenken til Per Harald), måtte man først vite at hun er feilregistrert som 'Anne', og da blir det jo litt brysomt... Tro om det lot seg gjøre å opprette en ny søkemulighet, hvor man kunne søke etter alle innførsler med 'hammertegn'?Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.