Gå til innhold
Arkivverket

[#51065] Gilbert Hansen, mulig mellomnavn Adolf


Gjest Frode Pakusch Tur
 Del

Recommended Posts

Gjest Frode Pakusch Tur

Kjenner noen til Gilbert Hansen, mulig mellomnavn Adolf, som utvandret til USA mellom 1904 og 1910? Kom antagligvis fra Oslo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anfinn Bernaas

Gilbert i denne samanhengen og på denne tida høyrest jo mest ut som ei amerikanisering av eit anna norsk førenamn. Sjølv har eg sett Gjermund bli til Gilbert, men det finst sikkert mange andre moglege utgangspunkt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helge Hålåsæter

Ved søk i ft 1900 for Oslo finner vi personnr. 8824 Gustav Adolf Hansen smedsvend f 1875 bosted Tomte Gade 17. Min erfaring er at Gustav i Norge ble til Gilbert i Amerika, men det ble også Gudbrand til -

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tor Weidling

Er det samme Gilbert Hansen som ankom Ellis Island 4. mai 1904 med SS Cedrio fra Liverpool, 37 år gammel, farmer, (trolig) US-statsborger, foreldre bosatt i Norge, og med siste bopel som ser ut til å være Xania?Vennlig hilsen Tor Weidling

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.