Gå til innhold
Arkivverket

[#51067] I kva for ei skanna KB for Bergen finnes denne oppføringa?


Gjest Gisle Hersvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Den finnes nok ikke i noen av de skannede kirkebøkene. Det er en borgerlig vielse, ført i Bergen byfogds notarialprotokoll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gisle Hersvik

Takk for info!Skulle gjerne ha visst kven som er nemnd som fedre på Marie Knusdtr. ?Kvar må ein henvende seg for å få tak i slike opplysningar?MVH Gisle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Du er vel kommet fram til rett adressat. 'Hun, hvis Fader er Strandsidder Knud Olsen, er ifølge foreviste Attester født 20/12 1855 i Sulens Præstegjæld og konfirmeret 5/10 1873 sammesteds'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gisle Hersvik

Takk igjen!Full klaff! Då er Marie identisk med Marie Knutsdtr. Gåsvær, dtr. til Knut Olsson Bjørkum (f. Lærdal) og Hylleborg Olsdtr. Hertzberg som budde i Gåsvær, Solund!Ho hadde ein son f. 1883 (utanfor ekteskap, sjå lenke til KB under) som levde og d. 1976. Han er ikkje nemnd i dødsmelding etter Marie, gift Grønnevik (ref. debatt [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=43086&sok=&startnr=51&antall=50&spraak=n&nr=63&antinnlegg=10#anker>Lenke, innlegg(10)). Kun sonen Hermann fødd i ekteskapet med Martinus er nemnd.*******Kildeinformasjon: Sogn og Fjordane fylke, Solund i Solund, Ministerialbok nr. A 1 (1881-1902), Fødte og døpte 1884, side 9.Permanent sidelenke: LenkePermanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.