Gå til innhold
Arkivverket

[#51088] Tolking av kirkebok Sande 1819


Gjest Alexandra M. Ringnes
 Del

Recommended Posts

Gjest Astrid K. Natvig

hei, var ikke helt lett å tyde, men når en sammenligner med hva som står i Klokkerboka, tror jeg det skal være Ungkar Christoffer Tollefsen Simenstad, 28 år og pigen Maren Kistine (Kirstine?) Olsen Simenstad, 28 år. Forlovere: Fred Gjertsen Rud og Anders Simenstad. Helt ytterst i din lenke tror jeg det står at han er fra Strømsø, og i såfall passer det med fødselen til Christoffer Tollefsen, 10. februar 1792 i Skoger. Foreldre: Tollef Christoffersen og Kirsti Hagensdatter. (NB: tatt fra Family Search, så du bør sjekke i kirkeboka).Lenke til vielsen i Klokkerboka Lenkevennlig hilsen Astrid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunnar Sigdestad

Det var ikkje så greitt å lese dette, men der står noko slikt som 'han er fra St[....] efter Attest fra Tron[...]'. Det siste ordet er truleg namnet til soknepresten der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.