Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Olav V. Landsverk

[#51394] Ukjente kaltenborner

Recommended Posts

Gjest Olav V. Landsverk

Ukjente Kaltenborner.1. Generalmajor Carl Fr. von Kaltenborn (1723-1800 har tre kjente barn, L. Caroline (1780-1866), oberst Friedr. Gust. (1782-1859) og generalmaj. C. Fr. Ferdinand (1785-1832). Men i følge gravplaten hadde han 5 barn, hvorav 3 – disse tre - var i live 1800. Hva het de tre som døde unge/som barn?2. Johan Ferdinand ble gift 1832 i København med Larsine Maria Lindblad. Jeg antar han er en førektskaplig sønn av gen. C. Fr. Ferdinand. Han er vel død senest 1844, da Larsine ble gift på nytt. Men når ble han født, når døde han, og hvem var hans mor? Hva slags yrke hadde han?3. Carl Marcus Ferdinand, eldste sønn av gen. C. Fr. Ferdinand, var født 1816. Senere skjebne og dødsår er ukjent. Rektor F.O. Kaltenborn tenkte seg at han kanskje var sinnssyk og satt bort på en institusjon og dermed forsvant ut i det dunkle. Men hans død må vel være registrert?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Har ikke noe særlig å tilføye (Carstens sønn tror jeg er den eneste som er døpt i Norge og som ikke vokste opp). De forlot Strømsøe før 1790 og kom til Christiania 1797 eller 1798 (yngste sønn er konfirmert i Slottskirken 30.09.1798).'Fridrich Carl Ferdinand Wilhelm Albrecht' etterhvert med annen rekkefølge på fornavnet, er også døpt på Strømsøe, men det er vel godt kjent.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Olav V. Landsverk

Mange takk for rask levering av 'Karlsen'! Ikke rart han var vrang å finne på family-search.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.