Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Harald Gunnar Madsen

[#51504] Navn på etterkommere av Christian Kjær (f. 1880) med adresse Bergen.

Recommended Posts

Gjest Harald Gunnar Madsen

Birgit Ellen Margrethe Voigt som bor i Kiel, ønsker å komme i kontakt med familie i Norge. Birgit er født Kjær. Birgit er datter av Werner Kjær. Christian var Werners onkel.Kan noen hjelpe meg med navn på Christian Kjærs etterkommere(?)som bodde med familie i henholdsvis Bergen og Oslo.Christian var født i Haderslev (Danmark) 16.10.1880. Han var bror til Waldemar (Birgits bestefar). Christian var fotograf og flyttet senere til Norge.Christian ble gift med Hjørdis. De bodde de siste årene i Kristofer Jansonsv 2, Bergen. Christian og Hjørdis var gift i 36 år. Christian døde i 1976.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest R B

Christian Kiær f.1880, d.1976. Hjørdis Kiær f.1896, d.1979De ligger gravlagt på Møllendal kirkegård, det finnes også informasjon og bilde av graven på denne siden: LenkeEn mulighet er å få opplyst fester av graven, da disse med stor sannsynlighet er etterkommere. Gravferdsetaten eller en telefon til denne kirkegården vil få klarthet i det.Hvis du vet når de giftet seg og hvor, er en mulighet å gå igjennom kirkebøkene for å se etter barn. Mvh R.B.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.