Gå til innhold
Arkivverket

[#51504] Navn på etterkommere av Christian Kjær (f. 1880) med adresse Bergen.


Gjest Harald Gunnar Madsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Harald Gunnar Madsen

Birgit Ellen Margrethe Voigt som bor i Kiel, ønsker å komme i kontakt med familie i Norge. Birgit er født Kjær. Birgit er datter av Werner Kjær. Christian var Werners onkel.Kan noen hjelpe meg med navn på Christian Kjærs etterkommere(?)som bodde med familie i henholdsvis Bergen og Oslo.Christian var født i Haderslev (Danmark) 16.10.1880. Han var bror til Waldemar (Birgits bestefar). Christian var fotograf og flyttet senere til Norge.Christian ble gift med Hjørdis. De bodde de siste årene i Kristofer Jansonsv 2, Bergen. Christian og Hjørdis var gift i 36 år. Christian døde i 1976.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Christian Kiær f.1880, d.1976. Hjørdis Kiær f.1896, d.1979De ligger gravlagt på Møllendal kirkegård, det finnes også informasjon og bilde av graven på denne siden: LenkeEn mulighet er å få opplyst fester av graven, da disse med stor sannsynlighet er etterkommere. Gravferdsetaten eller en telefon til denne kirkegården vil få klarthet i det.Hvis du vet når de giftet seg og hvor, er en mulighet å gå igjennom kirkebøkene for å se etter barn. Mvh R.B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.