Gå til innhold
Arkivverket

[#51654] Skifte; Andreas Larsson Indrearne og Anna Dorthea Larsson Seim, Arna 1936?


Gjest Arnfrid Mæland
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

1) Andreas Larsson Indrearne. Enken Anna Dorthea Larsen, og hans barn fra første ekteskap: Leonard Simon Larsen, i Amerika, Anton Johan, i Amerika, Albert Emil, i Ytre Arna, Kristian Oliver, i Amerika, Klara Elisa, gift, i Amerika, Julia Price, i Amerika.2) Anna Dorthea Larsen. Arvinger hennes søsken Andrea Andersen, 59 år, Tysnes, Elisa Wiik, 57 år, Birger Eliassen, 48 år, Elias Eliassen, død, etterlatt fem barn, Martin Eliassen, død, etterlatt en sønn, Johannes Valaker, død, etterlatt en datter, og Edvard Eliassen, forsvant til Amerika i 1911, ingen kjente opplysninger om ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Hjertelig takk for det Yngve,så da var det altså bare Albert Larsen, som vi kalte han, av barna, som ble boende i Arna. Han bodde imidlertid i Indre Arna, ikke i Ytre Arna, da jeg var barn.Er det mye arbeid å finne ut når Albert Emil Larsen døde? Jeg mener det var på 70-tallet, kanskje på begynnelsen av 80-tallet, -og om det er noen dødsmelding etter han. Her er hans konfirmasjon i 1918 LenkeMvh Arnfrid M

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Albert E. Larsen står med adresse i Indre Arna til adresseboken for 1983. I 1988 står Albert E. Larsen med adresse Ladegårdsgaten, og der døde han 23. oktober 1989.Vi har bare fått avlevert materialet fra Bergen skifterett til 1979, opplysningene fra 1989 liigger fortsatt ved Bergen tingrett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.