Gå til innhold
Arkivverket

[#51950] Josefine Petra Charlotte Ryen døpt 2.februar 1873 i Bakklandet Sør- Trøndelag


Gjest Jan Frode Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Frode Johansen

Jeg søker opplysninger om foreldrene til Josefine Petra Charlotte Ryen døpt 2.februar 1873 i Bakklandet [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=2348&idx_id=2348&uid=ny&idx_side=-175>LenkeJeg klarer ikke helt å tyde morens fulle navn.Hvor finnes Josefine og foreldrene i f.t. 1900 ?Her er hun viet i Bergen 23.juni 1904 i Mariakirken nr. 18

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Josefine var uekte, men foreldrene giftet seg 18/10 1874 Bakklandet. De fikk også en sønn Peter Ingvar 14/3-30/5 1875 Bakklandet. Dette burde du klare å finne siden jeg har oppgitt datoene og stedet.Håper du ikke tar det ille opp, men et velment råd. Med din 'fartstid' innen slektsforskning burde du jo hatt en del erfaring nå med å lese kirkebøker. Hvorfor ikke ta et kurs i gotisk skrift, for da blir allt mye enklere, og det går mye raskere enn å sitte å vente på at noen skal forbarme seg over deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.