Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Helen Johanne Berget

[#52011] Brage H Pedersen

Recommended Posts

Gjest Helen Johanne Berget

Takk for svaret på mitt innlegg Jeg hadde håpet på mitt spørsmål om forfedrene til Cornelius Davidsen Lindrup ,og forfedrene til hans svigerdtr. Maren eller Mari eller Marie AlvsdtrEtter kommerene har jegSønnen til Christen og overnevnte Alasdtr. Isak Christensen Hans datter Karen var gift med Ole Gulbrandsen Skamarken,min tippoldefar. Sønnen Gulbrand Karlsrud gift med Andrea Elise Arnljotsdtr. KolkindVennlig hilsen Helen Berget

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Helen Johanne.Du behøver ikke lage et nytt innlegg hver gang. Det er lurest å svare i det samme innlegget som du startet så lenge det gjelder samme spørsmål. På den måten går det også an å følge utviklingen i saken. Du bare klikker på den lille gule blyanten etter siste innlegg i temaet ditt, og så kommer det opp en boks du kan skrive i. Du ser blyanten på slutten av dette innlegget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.