Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jane Fjerdingby

[#52047] Barnebidrag ?

Recommended Posts

Gjest Jane Fjerdingby

Sitter å funderer på om min tip tip oldefar Nicolai Edvard Jensen f 16.06.1817 i Sør-Trøndelag.Noen gang fikk greie på at han var far.I følge familien så sies det at han aldri betalte 5 øre for dattra Tolline Nicolaisdatter f 14.04.1858 som han fikk med Anne Andersdatter.I sør-Fron Oppland.Nicolai var i følge familien å ferierte på Hundorp gård da dattra Tolline ble unnfanget.Nicolai Edvard Jensen giftet seg senere med Anne Marie Dahl f 06.10.1811 i Bergen.Der han ble boende til sin død i 1884.hadde vært morro å vite hva som skjedde

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det er mulig å undersøke oppfostringssakene i journalen til amtmannen/fylkesmannen i Oppland, Statsarkivet i Hamar. Men det er langt fra alle utenomekteskaplige fødsler som blir brakt inn der.Det skulle nå likevel være rart om han ikke fikk vite om resultatet av ferieturen. Men arverett etter ham hadde datteren ikke, så lenge han ikke lyste henne i kull og kjønn (og ytterst få barnefedre gjorde det).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.