Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Inger-Lise Haga

[#52074] Leif Martin, hva skjedde med ham?

Recommended Posts

Gjest Inger-Lise Haga

I FT 1900 for Oslo finner jeg Leif Martin, f. 230600 Bosted Ruseløkveien 36 Mor: Lina Nilsen - vaskepige - fra BergenDenne Lina er min oldemor. Kan noen gi meg opplysinger om Leif Martin? Spesielt er jeg interessert i om han i det hele tatt levde opp? Inger Hansen bor på samme adresse. Hun er fra Hole på Ringerige. Opplysninger om henne mottas også med stor takk :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Kan dette være fødsel/dåp for Leif Martin i kirkeboka for Rikshospitalet (mannkjønn, nr. 287) Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Adressen de bor på i 1900, sokner så vidt jeg vet til Johannes menighet. Kanskje Leif Martin bodde der f.eks. da han ble konfirmert, kanskje ikke, og det kanskje moren giftet seg...Hvis moren var ugift i årene etter Leif Martins fødsel og fortsatte å bo i Kristiania, kan det kanskje hende at du kan finne henne i adressebøkene. Hvis det er mulig, vil jeg tipse deg om de kommunale folketellingene for Kristiania/Oslo som finnes i Oslo byarkiv, se informasjonen om folketellinger mv. her om kilder til slektsgransking Lenke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.