Gå til innhold
Arkivverket

[#52335] Skanna kirkebøker for Vålerenga og Vor frelsers krets


Gjest Liv Hege Jensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Liv Hege Jensen

Jeg bare lurt på hvorfor det bare er lagt ut kirkebøker for fødte/døpte og lysninger i Vålerenga Kirke. Hvor er konfirmantene, gifte og døde? Blir det lagt ut mer fra Vålerenga kirke?Så gjelder det Vor frelsers Krets. Her er det ikke lagt ut noen ting. De som hører til denne kretsen ligger de under en annen Kirke/Menighet? Eller kommer det egne bøker for denne kretsen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mette Værnes

Hei Liv HegeAlle avleverte og mikrofilma kirkebøker for Oslo er skanna og lagt ut. De bøkene som eventuelt savnes, befinner seg fortsatt hos tilhørende menigheter som forøvrig kan oppbevare ministerialbøkene hos seg i opptil 80 år etter siste innføring. Klokkerbøkene kan avlevereres så fort de er utskrevet. De bøkene som har overskredet 80-års grensen, er en prioritert oppgave for Statsarkivet i Oslo å få avlevert. Nye avleveringer fra menighetene i Oslo vil fortløpende bli filmet, skannet, indeksert og lagt ut på nett.Når det gjelder Vår Frelsers Menighet, ligger disse bøkene under Oslo Domkirke: LenkeMvh Mette Værnes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.