Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Margaret Miller

[#52359] Sande Vestfold, 1900 tallet

Recommended Posts

Gjest Margaret Miller

Ole Kristian Myhre ble f. 2/6 1894 paa Tilrem i Brønnøy Nordland. Fra Gravminner døde han 1979 paa Sande Vestfold! Kan noen si oss om han var gift og gi bosted? Far var Benjamin Kristiansen Kraaknes og mor pike Albertine Emilie Mathiassen Tilrem (f. 1869). Og hva ble av Albertine?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Paul Thode

Hei.Ole Kristian Myhre døde som du skriver i Sande i Vestfold i 1979 og ble begravet på Sande kirkegård i felt N like nord for kirken.Har vært en tur innom kirkevergen i Sande i dag. Graven ble slettet etter 20 år. Har selv vært og sett på gravstedet. Støtten er borte, men plassen er ikke tatt i bruk igjen.Han var bostatt i Sande i Vestfold og døde ugift uten etterkommere.Hvis du ønsker bilde av kirken og plassen, så gi beskjed så ordner vi det.mvh Paul Thode

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Margaret Miller

Takk Paul for god opplysninger! Det var snilt av deg a ha tatt en tur innom kirkevergen. Dette er for bygdeboka for Brønnøy saa vi trenger ikke et bilde, men takk likevel! Vi vet hvor Holmestrand ligger. Min manns bestemor dra derfra til Amerika.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.