Jump to content
Arkivverket

[#52524] Besse Monsen, Lindås, født 1811-hvem er foreldrene


Guest Litta Olsen

Recommended Posts

Guest Litta Olsen

HeiJeg har et lite problem med denne karen.I 1882 døper Lars Bessesen sin sønn Hans Martin og en av fadderne er Besse Monsen. Lenke De kommer fra Valdersnes, Manger. Lars er født 16 Aug 1845. Jeg legger ved at snapshot av familien i 1865. Lars tjener på dette tidspunktet på en annen gard. Jeg har funnet en Mons Bessesen på Lindås, f.1755 som får en sønn Besse, men det er i 1781. Altså feil tidspunkt. Kirkebøkene fra det området er mange og litt forvirrende, så jeg har ikke klart å finne han der. Jeg skal lete videre, men tenkte at jeg ville høre om noen sitter inne med opplysninger om denne familien?Takk!

bilete3498.jpg

Link to post
Share on other sites
Guest Litta Olsen

Jeg hadde akkurat oppdaget Britha og vielsen bekrefter ditt første innslag, så tusen takk, Kjellaug!Jeg har vært 'begravet' i dansk slekt i en del måneder nå, så jeg trenger litt tid på å omstille meg til de norske kildene igjen :-)Hilsen Litta

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.