Gå til innhold
Arkivverket

[#52709] Ingebor/Ingebjørg Markusdtr. f.o.1819, Hosanger - hvem er hendes foreldre?


Gjest Litta Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne J. Engmo

Kan det være hun som er nr. 13 på høyre side her : Lenke Årstallet her er 1822, men jeg har erfart at folketellingene ikke er helt eksakte,det kan skille på flere år i mange tilfeller. Så også at de bodde på Østre Kleppe da deres første sønn Ola ble født.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Litta Olsen

Problemet er at i 1801 finner jeg ingen Marcus Olsen, men på Østre Kleppe er der en Marius Olsen (Lenke). Faren hans heter Ole og moren Ingebor, så det høres jo riktig ut. Skal Marius da være Marcus? -altså en skrivefeil. Kan jo være sannsynlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjarte Breistein

Hosangerboken: Ingeborg Marcusdtr.f.1822 på Østre Kleppe,Faren het Marcus Olsen (1785-1861)og moren het Marta Bårdsdtr. Kålås (1777-1840)fra Hamre. Ingeborg gift i 1840 med Gudmund Olsen Øvsthus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjarte Breistein

Marcus var nok på Østre Kleppe i 1801. Han var født der, av foreldre Ole Marcusen (1750-1822)og Ingeborg Larsdtr.Røsland.De giftet seg i 1781.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.