Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Mariann Stokken

[#53127] Kvar vart det av sysk. Salomonsen, f .Overh.NT finnes i Bø/Hadsel, Nordl 1900

Recommended Posts

Gjest Johan I. Borgos

Ole Martin gifta seg 1901 i Bø med Petra Kaspara Larsdtr (fra Bø). og de fikk tre barn før de flytta ut - Lovise Sofie f. 1902, Sigurd Normann f. 1904, og Otto Peder Berg f. 1906.Ole Martin var også innom Øksnes, det samme var Samuel Olaf f. 1867 (døde 1891), Georg Severin f. 1878 og Svein Salomon f. 1880. Alle dro til Bø. Einar (f. 1887 i Øksnes) veit jeg ikke hvor blei av.Jeg veit ikke om Olea Margrethe Salomonsdtr (1857-1888) hører med i dette bildet. Hun var gift med Erik Buschmann i Øksnes.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mariann Stokken

Hei og takk for svar :-) Eg har 'kontroll' på Ole Martin, Georg Severin og Einar (dvs. eg har funne han mellom dei som reiste frå Trondheim, men har ikkje funne noko om han etterpå).Dei eldre halvsyskena er eg ikkje så oppteken av, då eg er på 'jakt' etter kvar Sanna (som var mor til O.M., G.S., Severina og Einar, og stemor til dei andre)døydde.Og sidan ho hadde barn så tenkjer eg at ho heldt seg med dei, men kanskje ho var ein heilt annan stad....Her er temaet om same familien, i ein annan debatt: LenkeVenleg helsing Mariann.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.