Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#53187] Gollembiewske/-ski i West Preußen - er det nokon som veit kvar det er?

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Ei jente med foreldre frå Hafslo i Sogn, Mabel Johnson (1893-1977) gifte seg i Wisconsin med Bert Reinholdt Rotzoll. Han var son av Wilhelm Rotzoll og kona Augusta Gätzke og visstnok fødd 16.8.1883 iGOLLEMBIEWSKE (eller -SKI) i West Preußen.Namnet høyrest svært so polsk ut, men er det nokon som veit kvar dette er? Eg har søkt på Google, men finn Gollembiewski berre som personnamn...Eg takkar so mykje på førehand for alle gode tips!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torgrim Sørnes

Stedet du leter etter heter Golembiewo. 'Golembiewski' betyr bare 'en person fra Golembiewo'. Det er flere landsbyer som heter Golembiewo i det nåværende Polen, bl. annet er det ett rett utenfor Danzig (Gdansk) - ikke Vest-Preussen i prinsippet riktignok, men det er også et Golembiewo i provinsen Torun og visstnok flere også - jeg foreslår at du tar for deg et kart over Polen og tegner inn de gamle grensene for Vest-Preussen fra før 1918.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.