Gå til innhold
Arkivverket

[#53487] Christen Andersen, Nordengen Vang


Gjest Bjørn Eriksen
 Del

Recommended Posts

Gjest Bjørn Eriksen

Jeg leter etter forfedre til Christen Andersen som er selveier og gardbruker på Nordengen i Vang i FT 1865. Er det noen som har tilgang på bygdebøker for Vang som raskt ser om det står noe om slekta under Nordengen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Lise Hovdal

Hvor er Nordengen og Vang? Er det i Hedmark? Er det i Ål i Hallingdal, Åsen i Nord-Trøndelag eller andre steder i Norge? (deter på disse 3 stedene jeg vet av gårder med navnet Vang). Det heter Vang mange steder i Norge. For at folk skal kunne hjelpe burde du også opplyse om når omtrent Christen var født, hvem han var gift med hvis du vet det og hvem barna var. Ellers blir det vanskelig for den eller de som skal hjelpe å vite om de finner den Christen du er ute etter, og Christen Andersen er et ganske vanlig navn slik at det kan være flere å velge mellom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

44 år og født i Vang i FT1865: [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=35&filnamn=f60414&gardpostnr=1082&personpostnr=6313&merk=6313#ovre>LenkeI husstanden bor ekteparet Anders Andersen og Anne Paulsdatter.Da er det neppe tilfeldig at vi finner en Kristen Andersen, født 16/12-1822 og døpt 1/1-1823 i Vang, sønn av husmannsekteparet Anders Andersen og Anne Paulsdatter (

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.