Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Wenche Farstad

[#53501] Kjenner noen personene på bildet?

Recommended Posts

Gjest Wenche Farstad

Lurer på om noen kan kjenne igjen personer på dette bildet? Det er tatt i forbindelse med mine besteforeldre Kristian Andersson Farstad, og Marit Halvorsdtr. Gikling`s bryllup i 1904. Muligens er bildet tatt på Rena(Rensvik)i Frei kommune. Brudeparet helt til venstre i bildet, bak og mellom brudeparet, familiens 'mysterium' Olaus Gikling som utv. til Amerika, og ved siden av bruden hennes far, Halvor Olsen Gikling.Resten av personene er for meg/oss helt ukjent.Hadde vært kjekt om noen hadde dratt kjensel på noen av de andre på bildet. Wenche

bilete3665.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Wenche Farstad

Nye opplysninger om bildet:Bildet er tatt på Brattvær i Smøla kommune. Meget sannsynlig er bestefar Kristian Farstad`s foreldre tilstede på bildet; Anders Johansen (Skottem) Farstad. f. 1837 i Bud, og kone Elen Johanna Johannesdtr. Kruse f. 1848 i 'Dorteabrusin' på Brattværet. Mannen bak brudens far, Halvor Olsen Gikling (f. 1852, Sundal, som er blond, er muligens en av bestefars brødre.Håpet er at noen hadde kjent igjen noen her... Wenche F.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.