Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jostein Molde

[#53684] Thomas Rokseth fra Rissa, utv. 1850

Recommended Posts

Gjest Jostein Molde

Jeg prøver å finne ut av hvem Thomas Rokseth var, som deltok på den i sin tid meget omtalte gullgraverekspedisjonen fra Trondheim. Det var 106 deltakere med, de fleste fra Trøndelag, og de seilte fra Trondheim 26.10.1850. Han er trolig født ca. 1820, pluss/minus 10 år. Bygdebok for Rissa har ikke kommet så langt som til Rokseth gård ennå, og kirkebok for Rissa er ikke skannet, så derfor spør jeg noen der ute om hjelp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Hei Jostein. Har du prøvd å se på kirkebøkene for Stadsbygd? Jf. dette Lenke og skannede kirkebøker i Digitalarkivet for Stadsbygd.Grethe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jostein Molde

Hei Grethe! Takk for tipset. Jeg har nok ikke gjort hjemmeleksa mi godt nok! Og det gikk ikke lenge før jeg fant en kandidat: Thomas Andersen, f. 19.07.1820, av pike Sired Johnsd. Rockset og m..? Karl Anders Larsen Bakøen. Det gjenstår å finne ut om dette er riktig mann.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.