Gå til innhold
Arkivverket

[#54015] Arnt Hilmar Andresen, født 1877, Bosatt iKristiania / Oslo


Gjest Kai-Samuel Larsen-Vigardt
 Del

Recommended Posts

Gjest Kai-Samuel Larsen-Vigardt

Arnt Hilmar Andresen er født 01.oktober 1877 på Prestegården i Kråkstad. Foreldrene er Andreas Pedersen og Lovisa Eriksdotter. Han blir døpt 1877 i kråkstad og konfirmert 1892 samme sted. Den 29.03.1896 er han brødkjører, da nevnt som fadder til Klaus Ingolf Andresen, som blir døpt i Petrus kirke i Oslo. Den 06.11.1898 opptrer han igjen som fadder i Petrus kirke til Sigrid Lovise Andresen, denne gangen står han oppført som bagersvend. Likeledes i Petrus kirke den 03.03.1901 som fadder til Arnt Ludvig, også denne gang oppført som bagersvend.Har gjort 100-vis av søk i folketellingen 1900, men finner han ikke der. Videre er jeg interisert i å få rede på mer rundt hans liv. Giftet han seg og fikk han barn? Når døde han? Alt rundt hans liv og virker er av interesse!På forhånd takk for hjelpen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kai-Samuel Larsen-Vigardt

Her fra en dåp i 1901 (kvinner, nr.323), fadder A. Smedsrud, bagermester: LenkeDet finnes også to andre blant fadderne: Mathea Smedsrud og en eksakt samme som over, A. Smedsrud, også denne er bagermester. Samt en pige, Helene Vestby.Noen som vet noen mere om disse fadderne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.