Gå til innhold
Arkivverket

[#54025] Hanna Olava Andresen, født 1856, Bosatt i Kristiania/Oslo?


Gjest Kai-Samuel Larsen-Vigardt
 Del

Recommended Posts

Gjest Kai-Samuel Larsen-Vigardt

Hanna Olava Andresen var født 29.mai 1856 i Kraakstad. Den 19.august 1883 står hun oppført som fadder i dåpen til Aksel Johannes Andersen, den gang er hun pige (og ugift?). '9.mars 1896 er hun igjen fadder, denne gang i Petrus kirke til barnet Klaus Ingolf Andresen.Noen av hennes søsken benyttet enkelte ganger Smedsrud som etternavn.Finner ikke denne kvinnen i folketellingen 1900. Ble henne noen gang gift? Når døde henne? Fikk hun barn? Noen som kjenner til noe mer rundt dette kvinnemennesket? Jeg er takknemlig for alt av informasjon!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kai-Samuel Larsen-Vigardt

Takk for hjelpen Anne. Da vet man hvertfall at hun lever under folketellingen 1900. Hun står oppført i folketellingen som ugift. Hun holder sammen med sin bror Arnt, da de bor i samme bygningen.Vet man noe mer om denne kvinnen? og hennes livsløp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.