Gå til innhold
Arkivverket

[#54036] Åfjord/Jössund; Hans Albrikt Kristoffersen og kone Johanna Hansdatter


Gjest Björn Kämpe
 Del

Recommended Posts

Gjest Björn Kämpe

Hej! I 1865 års telling finnes Hans och Johanna med flera barn på Texdal gård (Teksdal), men jag har inget om deras bakgrund. Hans torde vara född 1806 och Johanna 1813, båda i Åfjords prgj. Någon som har forskat i deras anor? Hälsningar från invandrad Jämte boende i Sparbu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Andre Nygård

Hei!Hans Albrigt f. 3. august 1807, var fra Rånes i Åforden og var sønn av Kristoffer Hansen f. 1777 og Anne Bennedikte Hansdatter f. 1785, de ble gift 2. november 1806. Kristoffer var sønn Hans Eriksen, Rånes og Marie Holgersdatter og Anne Bennedikte var fra Tiltrem og var datter av Hans Jakobsen og Dorthe Jensdatter.Hans Albrigt ble gift 12. oktober 1834 med Johanna Hansdatter. f. 16. august 1814 på Teksdal, datter av Hans Kristian Kristensen f. 1790 og Kirsten Jonsdatter f. ca. 1790 fra Soknedalen sogn i Støren prestegjeld. de ble gift 4. august 1811. Hans Kristian var sønn av Kristen Olsen f. 1752 og Malene Jensdatter.Opplysningene har jeg hentet fra 'ÅFJORD OG JØSSUND GÅRDSHISTORIE' bind 2 av Lektor Hans K. Hansen. De finnes i 2 bind og kan lånes på bibloteket.MVH Rune Andre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.