Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torkild Knudsen

[#54188] Innset sokn

Recommended Posts

Gjest Torkild Knudsen

Hvor langt tilbake kan en forvente å finne innførsel av dåp etc. for Innset. Jeg trodde kanskje Kvikne og Innset ville følges ad bakover til 1740. Er dette tilfelle, eller er det kirkebøker bare tilbake til 1764 for Innset?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Warberg

Kvikne m/Innset ble skilt ut fra Tynset i 1735. Se i de eldste bøkene fra Tynset, kanskje kommer du da helt tilbake til 1722 :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torkild Knudsen

Det er ikke så lett å se om det er kirkelige handlinger innført for Innset lengre tilbake enn 1764 fordi gårdsbetegnelser ikke blir brukt så mye i bergverksmiljøene. Så langt har jeg inntrykk av at en bare kommer tilbake til 1764 for Innset, 1740 for Kvikne og 1722 for Tynset.Jeg har for tiden ikke bredbånd, så jeg har konsentrert meg om tidsepoken 1764 og utover der jeg er sikker på å finne Innset. Forhåpentligvis, er det slik en får inntrykk av i kirkebokoversikten, nemlig at både Tynset , Kvikne, og Innset kan føres tilbake til 1722.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.