Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Thingvold

[#54366] Samlested for lenker til internettsider med slektfaglig innhold

Recommended Posts

Gjest Kari Thingvold

Kan det være en ide å ha et ”tema” hvor vi samler lenker til forskjellige Internettsider med slektsfaglig innhold? Det finnes jo utallige slike, både fra offentlig virksomhet, historielag, foreninger og privat personer? Om et slikt ”tema” blir brukt ofte, vil det stadig dukke opp i Debattforumet. Det blir lett å finne det igjen. En kan jo også legge det i ”korga” eller notere nummeret. Enkelte lenker vil vel etter hvert ikke fungere, om innholdet blir flyttet, men det kan vi vel leve med. DIS-Norge har en mengde lenker for Norge, så det er vel først og fremst alle private Internettsider som kan bli mer synlig på denne måten.Om flere blir med på dette, så lag en kort beskrivelse av Internettstedet.Jeg starter med de bloggene jeg har ansvaret for, som alle tre er samarbeidsprosjekter mellom flere privatpersoner.Navneregistre til skannede kirkebøker med lenker til den siden hvor navnet står: [url="http://nr-norge.blogspot.com/>http://nr-norge.blogspot.com/Foto av kirker til fritt, ikke kommersielt bruk: http://kirkefoto.blogspot.com/Avfotograferte slektshistoriske kilder;

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arnstein Rønning

Heraldikk til ikke-kommersielt bruk - for det meste norsk og dansk: [url="http://heraldikk.blogspot.com/>http://heraldikk.blogspot.com/Jeg har også foreløpig en del begravelser i Trondheim Domkirke, men hvordan den siden vil utvikle seg, vet jeg ikke. Kanskje legger jeg inn mer fra Trondheim og/eller Trøndelag etter hvert. Den siden ligger her:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.