Gå til innhold
Arkivverket

[#54414] Torger Andriassen Lille Taasaas


Gjest Rolf Erik Veka
 Del

Recommended Posts

Gjest Ketil Harbek

Her er han i FT 1900: Lenke. Du burde være mer konkret om hva du vet og hva du lurer på, og f.eks. nevne at det gjelder Vestre Toten. Da er sjansen til å få hjelp større.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rolf Erik Veka

Søkjer opplysningar om vegarbeidar Torger Andriassen frå Vestre Toten. Funnen i FT 1900 på Lille Taasaas. Han vart drepen i ei arbeidsulykke på utbetring av Bergsdalsvegen i Dale i Bruvik, noverande Vaksdal kommune. Truleg skjedde ulykka kring 1930. Arbeidskollegar hogg inn bokstavane T – A i ein stein til minne om ulykka. Steinen er bevart. Er det nokon som kan hjelpa til å finna person

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne J. Engmo

Skjønner ikke hvilke opplysninger du vil ha,er det anene hans du er ute etter å finne? Ellers blir det jo vrient å finne noe i det hele tatt,kirkebøkene for 1930 når det gjelder dødsfall er ikke tilgjengelige enda.Eller er det selve ulykken du vil ha mer informasjon om,da er vel avisene fra den gang microfilmet antar jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rolf Erik Veka

Ynskjer å finna kvar han er gravlagt. Har fått opplysningar om at ulukka var i 1922 og at han vart sendt frå Bruvik kommune. Vidare opplysninga om sysken eller annan slekt. Foreldra vart orienter om ulukka av lensmannen i Haus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.