Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Egil Brekke

[#54426] Gårder i Berg, Rokke og Asak

Recommended Posts

Gjest Egil Brekke

Berg, Rokke og Asak historielag har nå gitt ut ei flott bok som heter 'Gårder i Berg, Rokke og Asak'. Den er en oppdatert oversikt over gårder i tidligere Berg kommune og tar for seg eierforhold og gårdshistorie fram til og med 2006. Boka er på drøye 400 sider og med fargefoto av de fleste gårdene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Are S. Gustavsen

Egil:Takk for opplysning om boken.Jeg fant dette på Bibsys:Tittel: Gårder i Berg, Rokke og Asak; Trykt: Berg, Rokke og Asak Historielag 2006; ISBN: 82-303-0756-3Utgiver fant jeg her:http://home.no.net/brahist/bok.htmlJeg ser at prisen er NOK 395 og bestillinger kan gjøres via menyen BOK.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Liv S. Hansen

Jeg har bestilt boken og henter den mandag. Den var først tilsalgs hos bokhandlere i Halden i dag. Den er trykt i 2000 ex, 800 var allerede bestilt på forhånd. Det blir spennende å se hva det har blitt ut av dette. En gårdshistorie for Berg, Rokke og Asak (ganske stort område med svært mange gårder) inni en bok med mange bilder, kan bli så mangt.Jeg gleder meg til boka uansett.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.