Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bente Engelsen

[#54761] Kristian Nilsen , Bergen 1908

Recommended Posts

Gjest Bente Engelsen

Finnes det noen oppl. i SA om Kristian Nilsen f.1877/78.Han er far til uegtefødt datter Kirsten Ingeborg f 4/11-1908 sandviken Bergen .Han står oppført med midlertid bosted kjøpmann Andreas Moe i Trondhjem i 1908, Men finner ingen spor på hvem denne mannen var og hvor han holdt til før og etter 1908. Mvh Bente Engelsen. Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det står at barnefaren var gift handelsreisende, bosatt i Trondheim. Men det står også at barnefaren ble tilskrevet 16. desember 1908, men jeg finner ikke noe utgående brev under denne datoen i kopibøkene til amtmannen eller stiftamtmannen. Kanskje var det fattigvesenet i Bergen som skrev?Adressebøkene for Trondheim ligger på nett, bl.a. utgaven fra 1908: LenkeDer finner vi Andreas Moe med detalj og engrosshandel av stentøy, glass, lamper og porselen fra O. Tryggvasonsgate 31. han bodde på samme adresse, men hadde ikke noen leieboer ifølge adresseboken. Og noen Kristian Nielsen/Nilsen er ikke å finne i adresseboken!I 1909-utgaven er det en maler Kristian Nielsen, men på helt annen adresse enn i Olav Tryggvasonsgate 31.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Engelsen

Takk for svar..ser ikke ut til å være enkelt å finne ut hvem denne karen var..får bare leite videre. Ønsker dere et Godt Nyttår.Mvh Bente.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.