Gå til innhold
Arkivverket

[#54906] Mini A1-A2-A3 og A4 for 888 Hadsel, Nordland


Gjest Terje E Skrolsvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Helge Seglsten

Nordland er det fylket hvor det gjenstår mest (se Warbergs redegjøresle i innlegget '59 bøker igjen?'). Jeg ville tro at Hadsel-bøkene er blant det materialet som gjenstår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Terje E Skrolsvik

Ser ikke ut til at vi får disse bøkene. Innlegg 54356 forteller at prosjektet er ferdig. Hvor er da resterende kirkebøker blitt av ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mette Værnes

Joda, de etterlyste bøkene vil komme. I innlegg 54356 står det at 'Selv om prosjektet er ferdig, vil det selvsagt fortsatt bli lagt ut flere kirkebøker eller kirkeboksider, men i et mer moderat tempo enn til nå. Noen få bøker vil bli spesialindeksert...'. Hadselbøkene A01, A04, A05 og A06 i tillegg til klokkerboka for samme prestegjeld, C02 - ligger under kategorien av bøker som må spesialindekseres. Mvh Mette Værnes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Svein Warberg

Alle mikrofilmede kirkebøker fra Hadsel er nå ferdig indeksert og vil være lagt ut 16.2. Vær obs på at A01, A04, A05, A06 og C02 alle er soknedelte og fremstår derfor som separate bøker for hhv Hadsel og Sortland sokn. Det har ikke vært mulig å skille disse bøkene helt, slik at en vil kunne finne handlinger fra Sortland sokn også i de som fremstår som bøker for Hadsel sokn. Lykke til med bruken av de!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.