Gå til innhold
Arkivverket

[#55123] Tyding av kirkebok


Gjest Jan Søstuen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Søstuen

Kan noen hjelpe med teksten på nummer 196 på denne linken Lenke.Jeg ser at hun heter Karen. Født den 29.09 og døpt den 29.10. Foreldre Ole Sørengen (?) og Kari ??datter Evensberget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Søstuen

Hun heter Karen Olsdatter. F. 29.09.1837 i Hof, Solør, Hedmark. Døpt den 29.10.1837. Har søkt i de skannede kirkebøkene, men klarer ikke helt å forstå alt some står der. Hvem var foreldrene? Foreldre Ole Sørengen (?) og Kari ??datter Evensberget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Søstuen

Tusen takk Geir! Berit, det ser ut til at lenken din virker. Vet ikke helt hva jeg gjorde feil. Det eneste man trenger å gjøre er å kopiere URL'en og paste den inn i teksten som man skriver, ikke sant?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Øystein Bredal

Du kan ikke lime inn den adressen du finner oppe i adressefeltet i nettleseren. Den er bare en midlertidig adresse. Du må bruke den Permanente sidelenken. Den finner du ved å gå inn på aktuell kirkebokside. Deretter klikker du på rullgardinen 'bildeinformasjon' og velger 'øverst'. Da kommer både 'Permanent sidelenke' og 'Permanent bildelenke' frem. Sidelenken kopierer du og limer inn i teksten. Håper dette kan hjelpe. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.