Gå til innhold
Arkivverket

[#55135] Hvordan står det til med Einar?


Gjest Geir Thorud
 Del

Recommended Posts

Gjest Ole Gausdal

Takk for interessen. EINAR ser nå ut til å kunne bli lansert i mars 2008. Vi arbeider med å få på plass et brukbart brukergrensesnitt. Det er skannet ca. 1,7 millioner sider. Av disse er litt over en million indeksert. Tempoet både på skanning og indeksering har vært en god del høyere enn for kirkebøkene. Det kan derfor se ut til å være realistisk å få ut alt eller i alle fall nesten alt tinglysingsmateriale som kan skannes fra mikrofilm i løpet av 2008. Vi har dårligere kapasitet på digitalisering av det som enda ikke er mikrofilmet (halvparten fra SAT og en rest i SAO), og dette vil nok ikke bli klart før i 2009. Men alt i alt er vel dette positive prognoser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per-Olav Broback Rasch

På Arkivverkets hjemmeside finner jeg disse forkortelsene: Forkortelser:RA: Riksarkivet SAO: Statsarkivet i Oslo SAKO: Statsarkivet i Kongberg SAK: Statsarkivet i Kristiansand SAS: Statsarkivet i Stavanger SAB: Statsarkivet i Bergen SAT: Statsarkivet i Trondheim SATØ: Statsarkivet i Tromsø AAA: Aust-Agder Arkivet SSB: Statistisk sentralbyrå Pr.a: Prestearkiv Mag.a: MagistratarkivAltså det må være Statsarkivet i Trondheim Per Helge :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.