Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Carole McIntyre

[#55333] Sannidal kirkebøker 1831-1847

Recommended Posts

Gjest Carole McIntyre

Det mangler døpte kvinnekjønn for 1831-1847 for Sannidal, Telemark. De finnes her på mikrofilm, men mangles i de skanna kirkebøker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Hei CaroleTakk for tilbakemelding. De døpte jentebarna er med også i den digitaliserte versjonen av kirkeboka, men de kommer ikke fram i indeksen fordi det ikke er noe endring i årstallene i forhold til de døpte guttebarna. Av den grunn skulle denne boka ha blitt indeksert med kjønnsdelte lister og den vil derfor bli tatt på nytt etter nyttår. De døpte jentene er forøvrig innført fra fra fol. 153 og utover: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=1394&idx_id=1394&uid=ny&idx_side=-155>LenkeDet samme gjelder også for de døde, hvor kvinnene er innført fra fol. 354 og utover:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Hei igjen CaroleSannidal MINI 6, 1831-1847, er i dag indeksert på nytt med kjønnsdelte lister - den nye versjonen vil være på nett fra i morgen tidlig. Mvh Mette Værnes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.