Gå til innhold
Arkivverket

[#55454] Manglende kirkebøker for Rødøy i Nordland


Gjest Jan Christensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Christensen

I sogneoversikten er det nevnt at for Rødøy fins bl.a. (841.A03 1777-1819 06 Rødøy og Meløy. Ført kronologisk 1777-1819.) Men den fins ikke i oversikten over innscannede bøker. Her må det være noe som mangler???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mette Værnes

Jeg viser til deler av Ole Gausdals innlegg (13), datert 24. desember 2007, i tema 54356:'....Selv om prosjektet er ferdig, vil det selvsagt fortsatt bli lagt ut flere kirkebøker eller kirkeboksider, men i et mer moderat tempo enn til nå. Noen få bøker vil bli spesialindeksert. Det kan dukke opp flere bøker som må reindekseres. Dessuten vil vi skanne og legge ut (enkelt)sider som vi har notert mangler i bøker som er lagt ut. Vi vil digitalisere direkte (eller mikrofilme hvis det er grunn til det) avleverte kirkebøker som enda ikke er filmet eller bare delvis er filmet (ref. innlegg 9)....'De tre etterlyste kirkebøkene fra Rødøy, Lurøy og Hadsel er alle sokneinndelte som må spesialindekseres.Til Jan: Fem sokneinndelte bøker for Rødøy prestegjeld, deriblant 841A03, ble alle spesialindeksert torsdag kveld og vil være tilgjengelig på nett fra og med morgentimene i dag.Til Harald og Ole Johan: Kirkebøkene vil komme etterhvert.Mvh Mette Værnes

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.