Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Christensen

[#55454] Manglende kirkebøker for Rødøy i Nordland

Recommended Posts

Gjest Jan Christensen

I sogneoversikten er det nevnt at for Rødøy fins bl.a. (841.A03 1777-1819 06 Rødøy og Meløy. Ført kronologisk 1777-1819.) Men den fins ikke i oversikten over innscannede bøker. Her må det være noe som mangler???

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Harald Folvik

Det samme gjelder Lurøy (839.A01 1767 - 1824 Lurøy og Træna).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ole Johan Juul

Hva med Hadsel 1693-1738, 888.A01? Boka finnes på film, ihvertfall på Riksarkivet i Oslo.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Jeg viser til deler av Ole Gausdals innlegg (13), datert 24. desember 2007, i tema 54356:'....Selv om prosjektet er ferdig, vil det selvsagt fortsatt bli lagt ut flere kirkebøker eller kirkeboksider, men i et mer moderat tempo enn til nå. Noen få bøker vil bli spesialindeksert. Det kan dukke opp flere bøker som må reindekseres. Dessuten vil vi skanne og legge ut (enkelt)sider som vi har notert mangler i bøker som er lagt ut. Vi vil digitalisere direkte (eller mikrofilme hvis det er grunn til det) avleverte kirkebøker som enda ikke er filmet eller bare delvis er filmet (ref. innlegg 9)....'De tre etterlyste kirkebøkene fra Rødøy, Lurøy og Hadsel er alle sokneinndelte som må spesialindekseres.Til Jan: Fem sokneinndelte bøker for Rødøy prestegjeld, deriblant 841A03, ble alle spesialindeksert torsdag kveld og vil være tilgjengelig på nett fra og med morgentimene i dag.Til Harald og Ole Johan: Kirkebøkene vil komme etterhvert.Mvh Mette Værnes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.