Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Oddbjørn Johannessen

[#55568] Sara Stub - f. i Brevik ca. 1850, til Christiania?

Recommended Posts

Gjest Oddbjørn Johannessen

I en annen tråd (Lenke) dukket en Sara Stub, f. 1857 i Brevik, opp som hustru til Grunde Olsen Goderstad fra Holt (ft. 1900, Kristiania).Jeg har en mistanke om at det oppgitte fødselsår i folketellingen er feil. Den eneste Sara Stub i omtrentlig passende alder som er funnet, var f. 1849. Jeg har imidlertid ikke funnet noe endelig bevis på at det er hun som var gift med Grunde Goderstad. Aldersavviket virker i overkant stort. Sara Stub (f. 1849) befinner seg for øvrig i den lokale folketellingen for Brevik 1885 fremdeles der - som handlende i leketøy. Hun er da åpenbart ikke gift.Er det noen Stub- og/eller Brevik-eksperter som kan hjelpe?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Oddbjørn Johannessen

Heller ikke i ft. 1865 er jeg i stand til å finne noen annen Sara Stub: LenkeMora Kirsten (f. Monrad) var altså her enke (etter Tellef Stub).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.