Gå til innhold
Arkivverket

[#55645] Kirkebok for Nesset/Vistdal 1879 - 1921


Gjest Randi Ingunn Selnes
 Del

Recommended Posts

Gjest Randi Ingunn Selnes

Jeg savner den nyeste av de microfilma kirkebøkene for Vistdal sokn i Nesset prestegjeld. Jeg har selv lest mye i første halvdel av 1990-åra i den microfilma utgaven som strekker seg fra 1879 til 1921, og lurer på hvorfor den ikke er blitt skanna. Husker ikke om det er ministralbok eller klokkerbok. Lurer på om det ikke finnes nyere microfilma kirkebok for Vestnes sokn i Vestnes prestegjeld også? Som tidligere sagt, det er et fantastisk og nyttig arbeid dere har gjort! Mvh Randi Ingunn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Svein Warberg

Det er nok klokkerbok 554C02 1867-1946 du har brukt. Den er imidlertid bare delvis filmet, kun frem til 1921, og vi har derfor valgt å ikke skanne og legge den ut. Den er istedet satt opp for ny overføring i år. Fra Vestnes/Vestnes er den nyeste boka som er filmet klokkerbok 539C02 1867-1913. Den ligger ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.