Gå til innhold
Arkivverket

[#55707] Dødsmelding Odda 1965 (og 1945?) (Smedegård)


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Margrethe Smedegård døydde i Odda 30.8.1965. Ho var enkje etter:Johan Larsson Smedegård, oppgjeven som avliden 6.11.1945, men ikkje i databasen for avlidne i Odda.Parfolket skal ikkje ha hatt born.Er det mogeleg å sjekka dødsmeldingi etter Margrethe i 1965 for å fastslå dødsfallet til mannen Johan?Er det i neste omgong mogeleg å sjekka dødsdatoen/dødsmeldingi etter Johan Smedegård for å sjå kva yrke han er oppgjeven med, og kven som var ervingane hans?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Johan Smedegård døde i Odda 11. juni 1946. Han etterlot seg enken Margrethe og en søstersønn (?) i Bergen.Da hun døde i 1965 var hennes arvinger søster Marie Myklebust, bror Nils Myklebust, og barna til avdøde søstre Kari Mo og Anna Myklebust.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.